Schokker Maritiem

Aflos kapitein binnenvaart

Bemiddeling personeel

Scheepsmanagement

Schokker Maritiem

Aflos kapitein binnenvaart

Bemiddeling personeel

Scheepsmanagement

Aflos kapitein binnenvaart

Op freelance basis kan ik uw binnenvaartschip bemannen als leidinggevend kapitein.

Ik heb een ruime ervaring opgedaan als leidinggevend kapitein in de mineralen en chemie tankvaart waaronder op de rijn en ARA gebied, sleep & duwvaart, gevaarlijke stoffen, bunkering, sludge, slobs, bilge.

Afgelopen jaar heb ik tevens 11.000 mijlen en 370 dagen lang gezeild over de Atlantische oceaan, vanaf mijn woonplaats Urk via het Engelse kanaal naar Portugal, Canarische eilanden, Mindelo Kaapverdië en vervolgens de Cariben en weer terug naar de Azoren. Een overgetelijke en zeer leerzame ervaring waarbij je diverse uiteenlopende vaardigheden en skills aanleert zowel technisch als mentaal.

Uiteraard heb ik naast de vereiste praktijk ervaring alle diploma’s om mijn vak wettelijk te mogen beoefenen.

 • Vakdiploma ondernemer binnenvaart
 • Grootvaarbewijs alle binnenwateren
 • Rijnpatent tot Mannheim
 • Marifoon basis certificaat
 • Marcom B certificaat
 • Radarpatent
 • ADN basis tankvaart & drogelading
 • ADN Chemiepatent
 • SARC “Stabiliteit van binnenvaartschepen”
 • Master of barge leiderschap en communicatie certificaat
 • VCA voor leidinggevenden
 • NIBHV Bedrijfshulpverlener
 • Rijbewijs B
 • Modelovereenkomst onder nummer: 90516.10518 overeenkomstig regels Belastingdienst.
 • Niet rokend op uw schip

Werken op het water vind ik fantastisch en daarom sta ik ook graag voor u klaar!

Heeft u interesse? Bel of mail mij om de mogelijkheden door te spreken, ik sta u graag te woord.

Schokker Maritiem
Schokker 32
8322 EG Urk
KVK te Lelystad: 56111088
BTW Nummer: NL001122866B30
IBAN: NL76KNAB0723048177 (Ten name van: Schokker Maritiem)

Algemene voorwaarden Schokker Maritiem